- Meslek
- t10x.Net Admini
- Arabam
- T10X V2
- Kilometre
- 67000
- Renk
- Pamukkale
- Plaka
- 67
- Memleket
- ♥Zonguldak
Son dönemde TOGG kullanıcılarının en sık dile getirdiği konulardan biri, özellikle Mennekes marka şarj cihazlarında yaşanan şarj kesilmesi problemi. Bu durum, birçok kullanıcı için hem zaman kaybına hem de güven kaybına yol açabiliyor. Ancak bazı kullanıcıların deneme-yanılma yoluyla geliştirdiği yöntemler, bu sorunun önüne geçmede işe yarıyor gibi görünüyor.
Bu yazıda, sahada denenmiş ve birkaç kez sorunsuz şekilde çalıştığı gözlemlenmiş pratik bir yöntemi adım adım paylaşıyoruz.
Bu da şarjın kesilmeden devam etmesine katkı sağlıyor.
Eğer siz de şarj sırasında kesinti problemi yaşıyorsanız, bu yöntemi birkaç kez denemekte fayda var. Kullanıcı deneyimlerine göre istikrarlı sonuçlar verebiliyor. Elbette bu bir “resmi çözüm” değil, ancak pratikte işe yarayan alternatif bir yaklaşım olarak değerlendirilebilir.
Bu yazıda, sahada denenmiş ve birkaç kez sorunsuz şekilde çalıştığı gözlemlenmiş pratik bir yöntemi adım adım paylaşıyoruz.
Şarj Kesme Sorununa Karşı Denenmiş Yöntem
Aracınızı şarj etmeye başlamadan önce aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:- Aracınızı park edin ve tamamen kapatın.
Araç size “güle güle” uyarısını verdikten sonra süreci başlatın. - Aracı tekrar çalıştırın ve aksesuar moduna alın.
Yani motoru aktif etmeden, sadece elektronik sistemlerin açık olduğu moda geçin. - Şarj kablosunu araca bağlayın.
Bu aşamada şarj cihazındaki mavi ışığın yanmasını bekleyin. - Mavi ışık yandıktan sonra araca tekrar binin ve aracı kapatın.
- Aracı kilitleyin ve şarj sürecini başlatın.
Bu Yöntem Neden İşe Yarıyor Olabilir?
Kesin nedeni teknik olarak doğrulanmış olmasa da, bu yöntemin aracın şarj sistemini daha stabil bir şekilde başlatmasına yardımcı olduğu düşünülüyor. Özellikle ilk bağlantı anında aracın “aksesuar modunda” olması, sistemin şarjı daha sağlıklı algılamasını sağlıyor olabilir.Bu da şarjın kesilmeden devam etmesine katkı sağlıyor.
Eğer siz de şarj sırasında kesinti problemi yaşıyorsanız, bu yöntemi birkaç kez denemekte fayda var. Kullanıcı deneyimlerine göre istikrarlı sonuçlar verebiliyor. Elbette bu bir “resmi çözüm” değil, ancak pratikte işe yarayan alternatif bir yaklaşım olarak değerlendirilebilir.